a day

hey blogger;)i miss blogger.hahaha

well,i call today as a dayy!tired gilee nk mamposs.
first,bgn pagi2 lah enn sbb skola nthan parents kene dtg amek report cad!baaaaa!
dlm kelass enn mcm haram je.sbb mlam td lepak ta igt dunie enn,btw,lepak mlm tuh besttttt gilee sbb ade nadia kott!sambung2 cite kt skola enn.aku tggu je enn mama dtg,sbb katil kt umah tuh dah panggil2!hahahha
second,mase balek of coz la kene bebel mcm haram pastu drama2 sbb aku nanges kot result mcm haram je enn.;((dah kene bebel patuh balek rumah trus nek bilek tido!zzzzz,aku mmg nantok gileee!
thirdly,aku bgn dlm pkul 8pm mcm tuh mama kjut,mama ckp nk pegi johor sbb abg aku nk pi register blaja kat sane!hahhahaha.bgn2 je dgn muke mcm haram pegi salam igt enn kjut nk bg duit en,rupe2 slm je,hahhahaah
patu sambung tido,dlm 45 minute kakak akuh kejut plak nk suh teman die bwk adek aku dinner,aku pun pegi dgn muke sembab nk mamposs!hahahahha..pastuh,die ckp nk pegi ss2 nk lepak nthan aku nk ikot,die ckp taboleyh sbb suh aku jage adek aku.cam sial je ohh,patu suh cover mcm2!tak angin plak aku enn,saba je laaaa

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments: