a day

hey blogger;)i miss blogger.hahaha

well,i call today as a dayy!tired gilee nk mamposs.
first,bgn pagi2 lah enn sbb skola nthan parents kene dtg amek report cad!baaaaa!
dlm kelass enn mcm haram je.sbb mlam td lepak ta igt dunie enn,btw,lepak mlm tuh besttttt gilee sbb ade nadia kott!sambung2 cite kt skola enn.aku tggu je enn mama dtg,sbb katil kt umah tuh dah panggil2!hahahha
second,mase balek of coz la kene bebel mcm haram pastu drama2 sbb aku nanges kot result mcm haram je enn.;((dah kene bebel patuh balek rumah trus nek bilek tido!zzzzz,aku mmg nantok gileee!
thirdly,aku bgn dlm pkul 8pm mcm tuh mama kjut,mama ckp nk pegi johor sbb abg aku nk pi register blaja kat sane!hahhahaha.bgn2 je dgn muke mcm haram pegi salam igt enn kjut nk bg duit en,rupe2 slm je,hahhahaah
patu sambung tido,dlm 45 minute kakak akuh kejut plak nk suh teman die bwk adek aku dinner,aku pun pegi dgn muke sembab nk mamposs!hahahahha..pastuh,die ckp nk pegi ss2 nk lepak nthan aku nk ikot,die ckp taboleyh sbb suh aku jage adek aku.cam sial je ohh,patu suh cover mcm2!tak angin plak aku enn,saba je laaaa

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

this is true

well yeah.im here just wanna telling de truth.nowadays i felt like im the only gul dat tersisih from my friend.i agak terAsa with u'all!idkw.i never maki hamun you and im not talkin shit about u'all.i love you till death okay.anythng happen friends come fistt.and paling sediyh skali korang tapenah nk cntc aku n never infom apa2.i just wanna tell u,im sorry if i did anythng wrong to u.even im not in ur top but ure in my top okayyy.
ilove you sampaii mati lah weyh!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

chilex;)

hey!its very long time i've no update at this blogger.hee;) i miss ya!
1 thing 2 said 10000 words.

well,i wanna find some new friends thats can talk with me and chilling wif me.huh!
i really2 need sombody always wif me.i mean always.oke?hows that.
btw.i noe someone who really2 miss me.i miss u to.but i dont like u bcoz u hve a huge ego.and sometimes i love his huge ego.hahaha.u mean alot to me fyi. but please dun show ur ego wif me coz i also can be that to.okayyy?
and now i still searching the rite one or as known as my rocksetarrr babehhhh!!!!!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS